fbpx

Privaatsuspoliitika

Tere tulemast ja aitĂ€h, et olete nĂ€idanud ĂŒles huvi GĂŒllĂŒzadem (edaspidi GĂŒllĂŒzadem, meie vĂ”i me), meie veebilehe https://www.grandbazaar.ee vastu, mida me pakume ja kus on toodud link kĂ€esolevatele PrivaatsuspĂ”himĂ”tetele, ning muu suhtluse vastu ĂŒksikisikutega kirjalikult vĂ”i suuliselt, nĂ€iteks e-kirja vĂ”i telefoni teel (koos veebilehega edaspidi Teenus).

PrivaatsuspĂ”himĂ”tted (edaspidi PĂ”himĂ”tted) kirjeldavad informatsiooni, mida kogume Teenuses vĂ”i selle kaudu, kuidas me seda informatsiooni kasutame ja avaldame ning meetmeid, mida kasutame selle informatsiooni kaitsmiseks. PĂ”himĂ”tted kohalduvad, kui kĂŒlastate Veebilehte, ostate vĂ”i kasutate Teenust.

PĂ”himĂ”tted on osa GĂŒllĂŒzadem’i Teenuse osutamise tingimustest ning need kohalduvad PĂ”himĂ”tetele. Suure algustĂ€hega mĂ”istetel, mida kasutatakse, aga mis ei ole PĂ”himĂ”tetes defineeritud, on neile GĂŒllĂŒzadem’i Teenuse osutamise tingimustes antud tĂ€hendus.

MÔisted

Klient tĂ€hendab GĂŒllĂŒzadem’i klienti, s.o. Ă€rikasutajat, kes kasutab Teenuseid töövahendina.

Isikuandmed on igasugune teave ĂŒheselt tuvastatud vĂ”i tuvastatava fĂŒĂŒsilise isiku kohta.

Avalik ala tĂ€hendab Veebilehe ala, millele on juurdepÀÀs nii Kasutajatel kui ka KĂŒlastajatel, ilma et oleks vaja sisse logida.

Informatsioon, mida Teenuses kogume:

Kogume Teenusest vĂ”i Teenuse kaudu erinevat tĂŒĂŒpi informatsiooni. Isikuandmete töötlemise Ă”iguslik alus GĂŒllĂŒzadem’i  jaoks on eelkĂ”ige see, et töötlemine on vajalik Teenuse osutamiseks kooskĂ”las  Informatsioon, mida Teenuses kogume:

Kogume Teenusest vĂ”i Teenuse kaudu erinevat tĂŒĂŒpi informatsiooni. Isikuandmete töötlemise Ă”iguslik alus GĂŒllĂŒzadem’i  jaoks on eelkĂ”ige see, et töötlemine on vajalik Teenuse osutamiseks kooskĂ”las GĂŒllĂŒzadem’i Teenuse osutamise tingimustega ning töötlemine toimub GĂŒllĂŒzadem’i  Ă”igustatud huvides, mida on tĂ€psemalt selgitatud PĂ”himĂ”tete punktis „Kuidas kasutame informatsiooni, mida kogume”. VĂ”ime töödelda andmeid ka teie nĂ”usoleku alusel, mida kĂŒsime, kui see on asjakohane.

2.1 Kliendi esitatud informatsioon  Kliendi isikuandmete töötlemisel Kliendile Teenuse osutamise kĂ€igus on Klient vastutav töötleja ning GĂŒllĂŒzadem’i volitatud töötleja. NĂ€ited Isikuandmetest on muu hulgas nimi, e-posti aadress, postiaadress, arve esitamise aadress, mobiiltelefoninumber, salasĂ”na ja krediitkaardi vĂ”i muu arve esitamisega seotud informatsioon. Isikuandmed sisaldavad ka muud informatsiooni, nĂ€iteks geograafiline piirkond vĂ”i eelistused, kui selline informatsioon on seotud konkreetset ĂŒksikisikut tuvastava informatsiooniga. VĂ”ite meile Teenuses Isikuandmeid esitada erineval viisil. NĂ€iteks Konto registreerimisel, Teenuse kasutamisel, Kliendiandmete postitamisel, teiste Teenuse kasutajatega suhtlemisel suhtlus- vĂ”i sĂ”numifunktsioonide kaudu vĂ”i klienditeenindusega seotud taotluste saatmisel. Teenuse ja Registraatori kasutamisel vĂ”ivad teatud Teenuse lahendused koguda andmeid teie tĂ€pse asukoha vĂ”i seadme liikumise kohta vĂ”i mĂ”lemat, kui annate selleks loa oma seadme seadistuses. Need konkreetsed GĂŒllĂŒzadem’i  Teenuse lahendused ei jĂ€lgi Kliendi asukohta reaalajas, vaid asukohta hetkel, mil vajutatakse start- vĂ”i stopp-nuppu Registraatori kasutamisel.

2.2 Klientide kogutud informatsioon. Klient vĂ”ib Teenuses Kliendiandmeid talletada vĂ”i ĂŒles laadida. GĂŒllĂŒzadem’il ei ole otsest suhet ĂŒksikisikutega, kelle Isikuandmeid Kliendiandmete osana veebis majutatakse. Iga Klient vastutab selle eest, et Kliendil oleks kehtiv Ă”iguslik alus oma klientide, töötajate vĂ”i kolmandate isikute Isikuandmete töötlemiseks Teenuste kaudu. Iga Klient vastutab oma klientide, töötajate ja kolmandate isikute teavitamise eest eesmĂ€rgi kohta, milleks Klient Isikuandmeid kogub ja kuidas neid Isikuandmeid töödeldakse Kliendiandmete osana Teenuses vĂ”i selle kaudu. Kui see on vajalik kohalduvate seaduste alusel, vastutab iga Klient oma klientidelt, töötajatelt vĂ”i kolmandatelt isikutelt kehtivate nĂ”usolekute saamise eest nende Isikuandmete töötlemiseks Teenuse kaudu enne Isikuandmete töötlemise alustamist.

2.3 „Automaatselt kogutud“ informatsioon. Kui KĂŒlastaja kasutab Teenust, vĂ”ime automaatselt salvestada teatud informatsiooni KĂŒlastaja seadmest, kasutades erinevaid tehnoloogiaid, sealhulgas kĂŒpsiseid, ekraani salvestusi, nĂ€htamatuid pilte (clear gifs) vĂ”i veebilutikaid. See „automaatselt kogutud“ informatsioon vĂ”ib sisaldada IP-aadressi vĂ”i muid seadme aadresse vĂ”i ID-tunnuseid, veebilehitseja ja/vĂ”i seadme tĂŒĂŒpi, vahetult enne vĂ”i pĂ€rast Teenuse kasutamist kĂŒlastatud veebilehti vĂ”i lehekĂŒlgi, lehekĂŒlgi vĂ”i muud sisu, mida KĂŒlastaja Teenuses vaatab vĂ”i millega suhestub, ning Teenuse kĂŒlastuse, juurdepÀÀsu vĂ”i kasutamise kuupĂ€evasid ja kellaaegasid. VĂ”ime neid tehnoloogiaid kasutada, et koguda informatsiooni KĂŒlastaja suhtluse kohta e-kirjades, nĂ€iteks kas KĂŒlastaja avab sĂ”numi, klikib sellel vĂ”i edastab selle. Informatsiooni kogutakse kĂ”igilt KĂŒlastajatelt ning GĂŒllĂŒzadem on sellise informatsiooni töötlemisel vastutav töötleja.

2.4 Integreeritud teenused. Teile vĂ”idakse pakkuda vĂ”imalust saada Teenusele juurdepÀÀs vĂ”i sellega liituda, kasutades teatud kolmandate isikute pakutavate teenuste (eraldi nimetatud kui Integreeritud teenus) kasutajatunnust ja salasĂ”nasid, nĂ€iteks oma Google konto kaudu, vĂ”i muul viisil vĂ”imalust lubada Integreeritud teenusel esitada meile Isikuandmeid vĂ”i muud informatsiooni. Lubades meil ĂŒhenduda Integreeritud teenusega, annate meile loa saada juurdepÀÀs teie nimele, e-posti aadressi(de)le, sĂŒnnikuupĂ€evale, soole, asukoha linnale, profiilipildi URL-ile ja muule informatsioonile, mille Integreeritud teenus meile kĂ€ttesaadavaks teeb, ning seda kasutada ja avaldada kooskĂ”las PĂ”himĂ”tetega. Peaksite kontrollima oma privaatsussĂ€tteid igas Integreeritud teenuses, et mĂ”ista, millise informatsiooni Integreeritud teenus meile kĂ€ttesaadavaks teeb, ning tegema muudatusi vastavalt vajadusele. Palun tutvuge hoolikalt iga Integreeritud teenuse kasutustingimuste ning privaatsuspĂ”himĂ”tetega enne nende teenuste kasutamist ja meie Teenusega ĂŒhendamist.

2.5 Informatsioon muudest allikatest VÔime saada informatsiooni, sealhulgas Isikuandmeid, kolmandatelt isikutelt ja muudest allikatest peale Teenuse, nÀiteks meie partneritelt, reklaamijatelt, reitinguagentuuridelt ja Integreeritud teenustelt. Kui kombineerime vÔi seostame informatsiooni teistest allikatest Isikuandmetega, mida kogume Teenuse kaudu, kÀsitleme kombineeritud informatsiooni Isikuandmetena kooskÔlas PÔhimÔtetega.

  1. Kuidas kasutame informatsiooni, mida kogume

Kasutame informatsiooni, mida kogume, erinevatel viisidel Teenuste osutamisel ja oma Àritegevuse kÀigus, sealhulgas jÀrgmiselt:

3.1 Töös hoidmine

Kasutame informatsiooni – vĂ€lja arvatud Kliendiandmeid – kĂ”igi Teenuse lahenduste töös hoidmiseks, sĂ€ilitamiseks, tĂ€iendamiseks ja pakkumiseks, teie taotletud teenuste ja informatsiooni pakkumiseks, teie kommentaaridele ja kĂŒsimustele vastamiseks ning Teenuse kasutajatele kasutajatoe pakkumiseks. Töötleme Kliendiandmeid ainult kooskĂ”las vastava Kliendi antud korraldustega.

3.2 TĂ€iendused

Kasutame informatsiooni selleks, et mĂ”ista ja analĂŒĂŒsida oma KĂŒlastajate kasutustrende ja eelistusi, et parandada Teenust ning arendada uusi tooteid, teenuseid, lahendusi ja funktsioone. Kui GĂŒllĂŒzadem peab sellel eesmĂ€rgil töötlema Kliendiandmeid, kasutatakse andmeid ainult anonĂŒĂŒmseks muudetud vĂ”i koondatud kujul.

3.3 Suhtlused

VĂ”ime kasutada KĂŒlastaja e-posti aadressi vĂ”i muud informatsiooni, et selle KĂŒlastajaga ĂŒhendust vĂ”tta (i) halduseesmĂ€rkidel, nĂ€iteks klienditeenindus, et tegeleda intellektuaalomandi Ă”iguste rikkumisega, eraelu puutumatuse rikkumise vĂ”i laimamissĂŒĂŒdistustega seoses Teenuses postitatud Kliendiandmete vĂ”i Isikuandmetega, vĂ”i (ii) selleks, et teavitada pakkumistest ja ĂŒritustest seoses toodete ja teenustega, mida pakume meie vĂ”i pakuvad kolmandad isikud, kellega teeme koostööd. Teil on vĂ”imalik loobuda mis tahes reklaammaterjali saamisest jaos „Teie valikud” kirjeldatud viisil.

3.4 KĂŒpsised ja muud jĂ€lgimistehnoloogiad

 

Kasutame automaatselt kogutud informatsiooni ja muud Teenuses kĂŒpsiste ja sarnaste tehnoloogiate kaudu kogutud informatsiooni: (i) meie Teenuse isikustamiseks, nĂ€iteks KĂŒlastaja informatsiooni meeles pidamiseks, et KĂŒlastaja ei peaks kĂŒlastuse ajal vĂ”i jĂ€rgmistel kĂŒlastustel seda uuesti sisestama; (ii) isikustatud reklaamide, sisu ja informatsiooni pakkumiseks; (iii) Teenuse ja kolmandate isikute turundustegevuste tĂ”hususe jĂ€lgimiseks ja analĂŒĂŒsimiseks; (iv) lehe kasutamise koondnĂ€itajate jĂ€lgimiseks, nĂ€iteks kĂŒlastajate ja vaadatud lehtede koguarv, ning (v) teie kirjete, esitatu ja staatuse jĂ€lgimiseks mis tahes Teenuse reklaamtegevuses vĂ”i muudes tegevustes. Rohkem informatsiooni kĂŒpsiste kohta leiate veebilehelt http://www.allaboutcookies.org.

3.5 AnalĂŒĂŒs

Kasutame Google Analytics’it, et mÔÔta ja hinnata juurdepÀÀsu ja liiklust Veebilehe Avalikul alal ning koostada oma Veebilehe halduritele aruandeid kasutajate navigeerimise kohta. Google tegutseb meist sĂ”ltumatult ning neil on oma privaatsuspĂ”himĂ”tted, millega soovitame tungivalt tutvuda. Google vĂ”ib kasutada Google Analytics’i kaudu kogutud informatsiooni, et hinnata KĂŒlastajate tegevust meie Veebilehel. Rohkem informatsiooni leiate siit: Google Analytics Privacy and Data Sharing (Google Analytics’i privaatsus ja andmete jagamine).

Kohaldame meetmeid, et kaitsta Google Analytics’i kasutamisel kogutud tehnilist informatsiooni. Kogutud andmeid kasutatakse ainult vajaduspĂ”hiselt tehniliste probleemide lahendamiseks, Veebilehe haldamiseks ning kĂŒlastajate eelistuste tuvastamiseks, kuid sellisel juhul on andmed mittetuvastatavas vormis. Me ei kasuta seda informatsiooni KĂŒlastajate tuvastamiseks.

  1. Kellele me informatsiooni avaldame

VĂ€lja arvatud PrivaatsuspĂ”himĂ”tetes kirjeldatud viisil, ei avalda me tahtlikult kolmandatele isikutele Isikuandmeid vĂ”i Kliendiandmeid, mida Teenuses kogume vĂ”i talletame, ilma vastava KĂŒlastaja, vĂ”i Kliendi nĂ”usolekuta. VĂ”ime informatsiooni avaldada kolmandatele isikutele, kui annate meile selleks nĂ”usoleku, ning jĂ€rgmistel tingimustel:

4.1 Avalikult kÀttesaadav informatsioon

Mis tahes informatsioon, mida otsustate vabatahtlikult lisada Teenuse Avalikule alale, nĂ€iteks avalik profiilileht, on kĂ€ttesaadav kĂ”igile KĂŒlastajatele, kellel on juurdepÀÀs sellele sisule.

4.2 Teenuseosutajad

Teeme koostööd kolmandast isikust teenuseosutajatega, kes osutavad meile veebilehe, rakenduste arendamise, veebimajutuse, hoolduse ja muid teenuseid. Neil kolmandatel isikutel vÔib olla juurdepÀÀs Isikuandmetele vÔi Kliendiandmetele vÔi nad vÔivad neid töödelda meile teenuste osutamise kÀigus. Informatsioon, mida neile teenuseosutajatele anname, on piiratud sellega, mis on neile mÔistlikult vajalik oma funktsioonide tÀitmiseks, ning nendega sÔlmitud lepingud kohustavad neid hoidma seda informatsiooni konfidentsiaalsena.

4.3 Isikut mittetuvastav informatsioon

VÔime teha teatud automaatselt kogutud, koondatud vÔi muul viisil isiku tuvastamist mittevÔimaldava informatsiooni kÀttesaadavaks kolmandatele isikutele erinevatel eesmÀrkidel, sealhulgas (i) erinevate aruandluskohustuste tÀitmiseks; (ii) Àritegevuse vÔi turunduse eesmÀrkidel vÔi (iii) selleks, et aidata neil isikutel mÔista meie Klientide huvisid, harjumusi ning kasutustavasid teatud programmide, sisu, teenuste ja/vÔi funktsioonide osas, mis on Teenuse kaudu kÀttesaadavad.

4.4 Õiguskaitse, Ă”iguslik menetlus ja nĂ”uetele vastavus

VÔime avaldada Isikuandmeid vÔi muud informatsiooni, kui selleks kohustab seadus vÔi heas usus arvates, et see on vajalik kohalduvate seaduste tÀitmiseks, vastusena kehtivale kohtumÀÀrusele, kohtu vÔi muu valitsusasutuse kohtukutsele vÔi mÀÀrusele vÔi selleks, et muul viisil teha koostööd Ôiguskaitseasutuse vÔi muude valitsusasutustega.

JĂ€tame endale ka Ă”iguse avaldada Isikuandmeid vĂ”i muud informatsiooni, mis meie arvates on heas usus asjakohane vĂ”i vajalik selleks, et (i) vĂ”tta ettevaatusabinĂ”usid vastutuse vastu, (ii) kaitsta ennast vĂ”i teisi pettuste, kuritahtliku vĂ”i seadusvastase kasutamise vĂ”i tegevuse eest, (iii) uurida mis tahes kolmandate isikute nĂ”udeid vĂ”i vĂ€iteid ja end nende eest kaitsta, (iv) kaitsta Teenuse ja mis tahes Teenuse kĂ€ttesaadavaks tegemiseks kasutatavate vahendite vĂ”i seadmete turvalisust vĂ”i puutumatust vĂ”i (v) kaitsta oma vara vĂ”i teisi hĂŒvesid, jĂ”ustada oma lepinguid vĂ”i kaitsta teiste Ă”igusi, vara vĂ”i turvalisust.

4.5 Omandi muutus

Informatsiooni KĂŒlastajate kohta, sealhulgas Isikuandmeid, vĂ”idakse avaldada ja muul viisil edastada omandajale, Ă”igusjĂ€rglasele vĂ”i ĂŒlevĂ”tjale ĂŒhinemise, omandamise, vĂ”la rahastamise, varade mĂŒĂŒgi vĂ”i muu tehingu kĂ€igus ning maksejĂ”uetuse, pankroti vĂ”i pankrotihalduse korral, mille kĂ€igus edastatakse informatsiooni ĂŒhele vĂ”i enamale kolmandale isikule osana meie ettevĂ”tte varadest ning ainult juhul, kui KĂŒlastaja andmete vastuvĂ”tja kohustub jĂ€rgima PrivaatsuspĂ”himĂ”tteid, mille tingimused on olulises osas kooskĂ”las nende PrivaatsuspĂ”himĂ”tetega.

Kliendiandmeid vĂ”idakse fĂŒĂŒsilisel vĂ”i elektroonilisel kujul edastada omandajale vĂ”i Ă”igusjĂ€rglasele vĂ”i ĂŒlevĂ”tjale ĂŒhinemise, omandamise, vĂ”la rahastamise, varade mĂŒĂŒgi vĂ”i muu tehingu kĂ€igus ning maksejĂ”uetuse, pankroti vĂ”i pankrotihalduse korral, mille kĂ€igus edastatakse informatsiooni ĂŒhele vĂ”i enamale kolmandale isikule kui osa meie ettevĂ”tte varadest ainult Teenuse pakkumise jĂ€tkamise eesmĂ€rgil ja ainult tingimusel, et Kliendiandmete vastuvĂ”tja kohustub jĂ€rgima PrivaatsuspĂ”himĂ”tteid, mille tingimused on olulises osas kooskĂ”las nende PrivaatsuspĂ”himĂ”tetega.

  1. Teie valikud

5.1 JuurdepÀÀs, parandamine, kustutamine

 

Austame teie eraelu puutumatuse Ă”igust ning anname teile mĂ”istliku juurdepÀÀsu Isikuandmetele, mida olete ehk meile oma Teenuste kasutamise kĂ€igus esitanud. Kui soovite saada juurdepÀÀsu mis tahes muudele Isikuandmetele, mida teie kohta vastutava töötlejana töötleme, vĂ”i neid muuta, vĂ”i taotleda, et me kustutaksime vĂ”i edastaksime mis tahes informatsiooni teie kohta, mille oleme saanud Integreeritud teenusest, vĂ”ite meiega ĂŒhendust vĂ”tta „Kuidas meiega ĂŒhendust vĂ”tta” jaos toodud viisil. Teie taotlusel kustutame vĂ”i blokeerime oma andmebaasis kĂ”ik viiteid teile.

Te vÔite keelduda teatud Isikuandmete jagamisest meiega, mis juhul meil ei pruugi olla vÔimalik pakkuda teile mÔningaid Teenuse lahendusi ja funktsioone.

VĂ”ite igal ajal esitada vastuvĂ€iteid oma Isikuandmete töötlemisele Ă”igustatud alusel, vĂ€lja arvatud juhul, kui kohalduvate seadustega on lubatud teisiti. Kui usute, et teie kohalduvatest andmekaitsealastest Ă”igusaktidest tulenevat eraelu puutumatuse Ă”igust on rikutud, vĂ”tke palun ĂŒhendust GĂŒllĂŒzadem’i andmekaitseametnikuga aadressil [email protected]. Teil on ka Ă”igus esitada kaebus pĂ€devale andmekaitseasutusele.

Punkt 5.1 ei kohaldu Isikuandmetele, mis on osa Kliendiandmetest. Sellisel juhul kohalduvad Kliendiandmete (vĂ€lja arvatud GĂŒllĂŒzadem’i poolt Automaatselt kogutud informatsiooni) haldamisele Kliendi oma PrivaatsuspĂ”himĂ”tted ning mis tahes juurdepÀÀsu, parandamise vĂ”i kustutamise taotlus tuleks esitada Kliendile, kes vastutab nende andmete Teenuses ĂŒles laadimise ja talletamise eest.

GĂŒllĂŒzadem’il ei ole otsest suhet Kliendi klientide, töötajate, projekti omanike vĂ”i kolmandate isikutega, kelle Isikuandmeid ta vĂ”ib Kliendi nimel töödelda. Üksikisik, kes soovib juurdepÀÀsu vĂ”i soovib parandada, muuta, kustutada ebatĂ€pseid andmeid vĂ”i vĂ”tta tagasi nĂ”usoleku edasiseks suhtluseks, peaks esitama oma pĂ€ringu Kliendile vĂ”i Kasutajale, kellega nad otse suhtlevad. Kui Klient taotleb GĂŒllĂŒzadem’ilt andmete eemaldamist, vastame sellele taotlusele kolmekĂŒmne (30) pĂ€eva jooksul. Kustutame, muudame vĂ”i blokeerime juurdepÀÀsu Isikuandmetele, mida me sĂ€ilitame, ainult juhul, kui saame vastava kirjaliku taotluse Kliendilt, kes vastutab nende Isikuandmete eest, vĂ€lja arvatud juhul, kui meil on seaduslik Ă”igus neid Isikuandmeid sĂ€ilitada. JĂ€tame endale Ă”iguse sĂ€ilitada koopia nendest andmetest arhiveerimise eesmĂ€rkidel vĂ”i selleks, et kaitsta oma Ă”igusi kohtuvaidluses. Mis tahes taotlus seoses Kliendiandmetega tuleks adresseerida „Kuidas meiega ĂŒhendust vĂ”tta” jaos toodud viisil ning peaks sisaldama piisavat informatsiooni, et GĂŒllĂŒzadem saaks tuvastada Kliendi vĂ”i tema kliendi vĂ”i kolmanda isiku ning informatsiooni, mis tuleb kustutada vĂ”i muuta.

 

5.2 Navigatsiooniteave

Te vĂ”ite loobuda navigatsiooniteabe kogumisest oma Veebilehe kĂŒlastuse kohta Google Analytics’i kaudu, kasutades Google Analytics loobumise lahendust.

  1. Kolmandate isikute teenused

Teenus vÔib sisaldada lahendusi vÔi linke veebilehtedele ja teenustele, mida pakuvad kolmandad isikud. Mis tahes informatsioon, mida esitate kolmandate isikute veebilehtedel vÔi teenustes, esitatakse otse nende teenuste kÀitajatele ning sellele kohalduvad nende kÀitajate privaatsuse ja turvalisuse pÔhimÔtted, kui neid on, isegi juhul, kui kasutate neid Teenuse kaudu. Me ei vastuta sisu vÔi privaatsus- ja turvalisustavade eest kolmandate isikute veebilehtedel vÔi teenustes, millele on toodud lingid vÔi juurdepÀÀs Teenuse kaudu. Soovitame teil tutvuda kolmandate isikute privaatsuse ja turvalisuse pÔhimÔtetega enne, kui annate neile informatsiooni.

  1. Rahvusvahelised andmete edastamised, Privacy Shield ja lepingutingimused

GĂŒllĂŒzadem hoiab kĂ”iki Euroopa Kliendiandmeid ainult EL andmekeskustes. GĂŒllĂŒzadem vĂ”ib edastada teie Isikuandmeid muudesse riikidesse kui teie elukoha riik. Kui GĂŒllĂŒzadem edastab Euroopa Liidust vĂ”i Ć veitsist pĂ€rinevaid Isikuandmeid teistesse riikidesse, kus ei ole tagatud andmekaitsealaste Ă”igusaktide kohaselt piisaval tasemel andmekaitse, kohaldame jĂ€rgmisi turvameetmeid:

EL–USA Privacy Shield ja Ć veits–USA Privacy Shield. Euroopa Liidu ja Ć veitsi andmekaitsealaste Ă”igusaktide jĂ€rgimiseks avaldab Homepastries teie andmeid ainult partneritele, kellel on EL–USA Privacy Shield ja Ć veits–USA Privacy Shield raamistiku sertifikaat. Need raamistikud loodi selleks, et vĂ”imaldada ettevĂ”tetel tĂ€ita andmekaitse nĂ”udeid isikuandmete edastamisel Euroopa Liidust ja Ć veitsist Ameerika Ühendriikidesse. Privacy Shield programmi kohta saate rohkem lugeda aadressil https://www.privacyshield.gov

Euroopa Liidu tĂŒĂŒptingimused. GĂŒllĂŒzadem kasutab Euroopa Liidu tĂŒĂŒptingimusi (Standard Contractual Clauses), et tĂ€ita piisavuse ja turvalisuse nĂ”udeid Klientide ees, kes tegutsevad Euroopa Liidus, ning muude Kliendiandmete rahvusvaheliste edastamistel kolmandale isikule, kes töötleb teie andmeid riikides, kus ei rakendata samu andmekaitsestandardeid nagu EMP piirkonnas ning ei ole seega kohalike seadustega tagatud piisav kaitstuse tase.

KooskĂ”las Privacy Shield’i pĂ”himĂ”tetega kohustub GĂŒllĂŒzadem lahendama kaebused seoses teie isikuandmete kogumise ja kasutamisega meie poolt. EL ĂŒksikisikud, kellel on pĂ€ringuid vĂ”i kaebusi meie Privacy Shield pĂ”himĂ”tete kohta, peaksid esmalt ĂŒhendust vĂ”tma homepastries’i andmekaitseametnikuga aadressil [email protected]. Lisaks on GĂŒllĂŒzadem kohustunud tegema koostööd EL andmekaitseasutustega seoses lahendamata Privacy Shield kaebustega, mis puudutavad personaliandmete edastamist EL-ist töösuhte kontekstis.

  1. HuvipÔhine reklaam

HuvipĂ”hine reklaam on andmete kogumine erinevatest allikatest ja ĂŒle erinevate platvormide, et prognoosida isiku eelistusi vĂ”i huvisid ning saata sellele isikule vĂ”i tema arvutile, nutitelefonile vĂ”i tahvelarvutile reklaami, mis pĂ”hineb tema eeldataval eelistusel vĂ”i huvil, mis on tuletatud selle isikuga seotud vĂ”i teiste sarnase profiili vĂ”i huvidega inimeste kohta kogutud andmetest.

Töötame erinevate kolmandate isikutega, et ĂŒritada mĂ”ista ĂŒksikisikute profiile, kes kĂ”ige suurema tĂ”enĂ€osusega oleksid huvitatud GĂŒllĂŒzadem’i toodetest vĂ”i teenustest, et saaksime neile saata kaubanduslikke e-kirju vĂ”i esitleda neile oma reklaame teiste ĂŒksuste veebilehtedel ja mobiilirakendustes.

Need kolmandad isikud on muu hulgas: (a) reklaamvÔrgustikud, mis koguvad informatsiooni isiku huvide kohta, kui see isik vaatab mÔnda nende reklaami vÔi suhestub sellega; (2) reklaami tulemuslikkust mÔÔtvad (attribution) partnerid, kes mÔÔdavad teatud reklaamkanalite ja reklaamide tÔhusust ning (3) Àripartnerid, kes koguvad informatsiooni, kui isik vaatab mÔnda nende reklaami vÔi suhestub sellega.

Koostöös nende kolmandate isikutega kogume aja jooksul ja erinevate platvormide kaudu informatsiooni oma klientide, vĂ”imalike klientide ja muude ĂŒksikisikute kohta, kui nad neid platvorme kasutavad vĂ”i nendega suhtlevad. Üksikisikud vĂ”ivad esitada informatsiooni otse meie Veebilehtedel vĂ”i platvormidel, mida kĂ€itavad kolmandad isikud, vĂ”i suhestudes meie, meie reklaamide vĂ”i meilt vĂ”i kolmandatelt isikutelt saadud e-kirjade kaudu. VĂ”ime kasutada erilisi vahendeid, mida tavapĂ€raselt sel eesmĂ€rgil kasutatakse, nĂ€iteks kĂŒpsised, veebilutikad, pikslid, sildid (tags), liikuvate reklaamide ID-d, pleierikĂŒpsised (flash cookies) ja sarnased tehnoloogiad. Meil vĂ”ib olla juurdepÀÀs meie Ă€ripartnerite kogutud informatsiooni andmebaasidele.

Meie vĂ”i kolmandate isikute kogutav informatsioon vĂ”imaldab meil teada saada, milliseid oste isik on teinud, milliseid reklaame vĂ”i sisu inimene nĂ€eb, millistel reklaamidel vĂ”i linkidel isik klikib ja muud toimingud, mida isik teeb meie Veebilehtedel vĂ”i vastates meie e-kirjadele vĂ”i kĂŒlastades vĂ”i kasutades kolmandate isikute platvorme.

Meie vĂ”i kolmandad isikud, kellega töötame, kasutavad ĂŒlalkirjeldatud viisil kogutud informatsiooni selleks, et mĂ”ista meie klientide, Veebilehe kĂŒlastajate ja teiste isikute erinevaid tegevusi ja kĂ€itumist. Meie teeme vĂ”i need kolmandad isikud teevad seda erinevatel pĂ”hjustel sealhulgas: meie Veebilehe uute vĂ”i varasemate kĂŒlastajate Ă€ratundmiseks; rohkem isikustatud sisu pakkumiseks; kasulikumate ja asjakohasemate reklaamide pakkumiseks – nĂ€iteks, kui me teame, milliseid reklaame teile nĂ€idatakse, vĂ”ime ĂŒritada mitte nĂ€idata teile korduvalt samu reklaame; seadmete, mĂŒĂŒgikanalite, kolmandate isikute veebilehtede ja Veebilehtede ĂŒleselt kĂŒlastajate tuvastamiseks vĂ”i isikustatud vĂ”i suunatud reklaamide ja muu kohandatud sisu kuvamiseks vĂ”i saatmiseks, mis on rohkem keskendunud isiku eeldatavale huvile toodete vĂ”i teenuste vastu, mis sarnevad meie pakutavaga.

Meie huvipÔhised reklaamid vÔidakse teile esitada e-kirjades vÔi kolmandate isikute platvormidel. Me vÔime esitada neid reklaame oma toodete ja teenuste kohta vÔi saata kaubanduslikke teadaandeid otse vÔi nende kolmandate isikute kaudu.

KĂŒlastajad vĂ”ivad keelduda reklaamvĂ”rgustikelt huvipĂ”histe reklaamide saamisest, mis vĂ”idakse neile saata meie platvormil ja muudel veebilehtedel, kĂŒlastades jĂ€rgmisi veebilehti: http://www.aboutads.info/consumers ja http://www.networkadvertising.org. Need lahendused eemaldavad KĂŒlastaja paljudest – kuid mitte kĂ”igist – huvipĂ”histest reklaamtegevustest, millega meie vĂ”i kolmandad isikud tegeleme.

  1. MittejÀlgimise pÔhimÔtted

MĂ”nedele veebilehitsejatele on lisatud „mittejĂ€lgimise” lahendused. Enamik neist lahendustest saadab sisselĂŒlitamisel signaali vĂ”i eelistuse veebilehele vĂ”i veebipĂ”hisele teenusele, mida kasutaja kĂŒlastab, andes teada, et kĂŒlastaja ei soovi, et teda jĂ€lgitakse. Kuna praegu puudub ĂŒhtne arusaam sellest, kuidas tĂ”lgendada mittejĂ€lgimise signaale, ei vasta me hetkel mittejĂ€lgimise signaalile. JĂ€tkame koostööd veebitööstusega, et mÀÀratleda ĂŒhtne arusaam mittejĂ€lgimise signaalide kĂ€sitlemiseks.

Samas vĂ”ite keelduda huvipĂ”histe reklaamide saamisest reklaamvĂ”rgustikelt, mida vĂ”idakse esitada meie platvormil ja muudel veebilehtedel, kĂŒlastades jĂ€rgmisi veebilehti. Kui soovite keelduda kĂ€esolevast kĂ€itumispĂ”hisest reklaamist, kĂŒlastage jĂ€rgmisi veebilehti: http://www.aboutads.info/consumers ja http://www.networkadvertising.org.

Need funktsioonid eemaldavad teid paljudest – kuid mitte kĂ”igist – huvipĂ”histest reklaamtegevustest, millega meie vĂ”i kolmandad isikud tegeleme. Teie tehtud valikud vĂ”ivad sĂ”ltuda veebilehitsejast vĂ”i seadmest. Kui kustutate kĂŒpsised vĂ”i kasutate teist veebilehitsejat vĂ”i muud arvutit vĂ”i seadet, vĂ”ib olla vajalik keeldumisvalikute uuendamine. Teised kolmandast isikust Veebilehed pakuvad kĂŒlastajatele vĂ”imalust keelduda huvipĂ”histe reklaamide saamisest oma Veebilehel, mida peate kontrollima oma Veebilehe sĂ€tete kaudu. NĂ€iteks selleks, et mitte lubada Google’il kasutada teie internetikĂ€itumist reklaami eesmĂ€rgil, kĂŒlastage Google’i reklaami sĂ€tete (Ad Settings) lehekĂŒlge.

  1. Kolmandate isikute kĂŒpsised

Lubame kolmandatel isikutel, kellega meil on eraldi leping, kasutada kĂŒpsiseid ja muid tehnoloogiaid, et koguda informatsiooni selle kohta, kuidas Veebilehte kasutate. Need kolmandad isikud on muu hulgas: (a) Ă€ripartnerid, kes koguvad informatsiooni, kui vaatate mĂ”nda nende reklaami vĂ”i suhestute sellega Veebilehel ning (2) reklaamvĂ”rgustikud, mis koguvad informatsiooni teie huvide kohta, kui vaatate mĂ”nda nende reklaamidest vĂ”i suhestute nendega.

Nende kolmandate isikute kogutud informatsiooni kasutatakse teie huvide vÔi eelistuste prognoosimiseks, et nad saaksid nÀidata sellel Veebilehel ja muudel veebilehtedel igal pool internetis reklaame vÔi reklaammaterjali, mis on kohandatud teie ilmsete huvide jÀrgi.

Äripartneritel ja reklaamvĂ”rgustikel, mis pakuvad Teenustes internetipĂ”hiseid reklaame, on piiratud juurdepÀÀs vĂ€hesele informatsioonile teie profiili ja seadme kohta, mis on vajalik selleks, et pakkuda teile reklaame, mis on kohandatud teie ilmsete huvide jĂ€rgi. On vĂ”imalik, et nad vĂ”ivad seda vĂ€hest informatsiooni taaskasutada teistel veebilehtedel vĂ”i teistes teenustes.

Me ei jaga nende kolmandate isikutega informatsiooni, mis vĂ”imaldaks teid koheselt tuvastada (nt e-posti aadress), kuid neil kolmandatel isikutel vĂ”ib olla juurdepÀÀs informatsioonile teie seadme kohta (nt IP- vĂ”i MAC-aadress). Meil ei ole juurdepÀÀsu ega kontrolli tehnoloogiate osas, mida need kolmandad isikud vĂ”ivad kasutada, et koguda informatsiooni teie huvide kohta, ning nende kolmandate isikute andmetavadele ei kohaldu kĂ€esolev Privaatsusteavitus. VĂ€lja arvatud dokumendis arutatud viisil, ei ole meil valitsevat mĂ”ju nende kolmandate isikute ĂŒle.

10.1 Veebilehel kasutatakse jĂ€rgmisi kĂŒpsiste tĂŒĂŒpe:

rangelt vajalikud kĂŒpsised – need kĂŒpsised on vajalikud, et saaksite veebilehel ringi liikuda ja kasutada selle lahendusi, nĂ€iteks saada juurdepÀÀs veebilehe turvatud aladele. Ilma nende kĂŒpsisteta ei saa osutada teenuseid, mida olete soovinud. Need kĂŒpsised ei kogu informatsiooni, mis kĂŒlastaja tuvastab.

sooritusega seotud kĂŒpsised – need kĂŒpsised koguvad informatsiooni selle kohta, kuidas kĂŒlastajad veebilehte kasutavad, nĂ€iteks milliseid lehekĂŒlgi kĂŒlastajad kĂ”ige sagedamini kĂŒlastavad ja kas neile kuvatakse lehekĂŒlgedel veateateid. Need kĂŒpsised ei kogu informatsiooni, mis kĂŒlastaja tuvastab. Kogu informatsioon, mida need kĂŒpsised koguvad, on koondatud kujul ning seega anonĂŒĂŒmne. Seda kasutatakse ainult veebilehe töö parandamiseks.

funktsionaalsuskĂŒpsised – need kĂŒpsised vĂ”imaldavad veebilehel meeles pidada teie tehtud valikuid (nt keel vĂ”i piirkond, kus elate) ning pakkuda tĂ€iendatud ja rohkem isikustatud lahendusi. NĂ€iteks vĂ”ib veebilehel olla vĂ”imalus pakkuda teile kohalikku ilmateadet vĂ”i liiklusuudiseid, salvestades kĂŒpsises teie praeguse asukoha. Neid kĂŒpsiseid saab kasutada ka teksti suuruse, kirjastiili ja teiste muudetavate veebilehe osadega seotud valikute meeles pidamiseks. Neid vĂ”ib kasutada ka teie soovitud teenuste osutamiseks, nĂ€iteks video vaatamine vĂ”i blogi kommenteerimine. Informatsiooni, mida need kĂŒpsised koguvad, saab muuta anonĂŒĂŒmseks, ning need ei saa jĂ€lgida teie veebilehitsemist teistel veebilehtedel.

kĂ€itumispĂ”hiselt suunatud reklaami kĂŒpsised – neid kĂŒpsiseid kasutatakse selleks, et esitada teile reklaame, mis on teie ja teie huvide jaoks asjakohasemad. Neid kasutatakse ka selleks, et piirata mitu korda te reklaami nĂ€ete ning aidata mÔÔta reklaamikampaaniate tĂ”husust. Need kĂŒpsised paigutab tavaliselt reklaamivĂ”rgustik veebilehe haldaja loaga. Need peavad meeles, et olete veebilehte kĂŒlastanud ning seda informatsiooni jagatakse teiste organisatsioonidega, nĂ€iteks reklaamijatega. Sageli on sihistuskĂŒpsised vĂ”i reklaamikĂŒpsised seotud teise organisatsiooni pakutava veebilehe funktsionaalsusega.

  1. Alaealiste ja laste eraelu puutumatus

Noorte laste eraelu puutumatuse kaitse on vĂ€ga oluline. Meie Teenus ei ole mĂ”eldud lastele, kes on nooremad kui 18 eluaastat, ning me ei kogu teadlikult Isikuandmeid lastelt, kes on nooremad kui 18 eluaastat, ilma lapsevanema nĂ”usolekuta. Kui olete noorem kui 18, palun Ă€rge kasutage Teenust mitte ĂŒhelgi ajahetkel ega ĂŒhelgi viisil. Kui saame teadlikuks, et Teenuses on kogutud Isikuandmeid isikutelt, kes on nooremad kui 18 eluaastat ja ilma kontrollitava lapsevanema nĂ”usolekuta, vĂ”tame kasutusele vastavad meetmed selle informatsiooni kustutamiseks. Kui olete lapsevanem vĂ”i hooldaja ning saate teadlikuks, et teie alla 18-aastane laps on saanud Teenuse Konto, vĂ”ite meid teavitada aadressil [email protected] ning taotleda, et kustutame selle lapse Isikuandmed oma sĂŒsteemidest.

 

Teenus ei ole mĂ”eldud kasutamiseks alaealistele ning see ei ole mĂ”eldud sisu postitamiseks, et seda avalikult vĂ”i sĂ”pradega jagada. Ulatuses, milles alaealine on sellist sisu Teenuses postitanud, on alaealisel Ă”igus lasta see sisu kustutada vĂ”i eemaldada, kasutades PrivaatsuspĂ”himĂ”tetes kirjeldatud kustutamise vĂ”i eemaldamise vĂ”imalusi. Kui teil on selle teema osas mis tahes kĂŒsimusi, vĂ”tke meiega palun ĂŒhendust jaos „Kuidas meiega ĂŒhendust vĂ”tta” toodud viisil. Palun vĂ”tke aga teatavaks, et kuigi pakume kustutamise vĂ”imalust, ei pruugi sisu eemaldamine tagada selle sisu vĂ”i informatsiooni tĂ€ielikku vĂ”i terviklikku eemaldamist.

  1. Andmete turvalisus

JĂ€rgime ĂŒldiselt tunnustatud standardeid, et kaitsta meile esitatud informatsiooni nii edastamise ajal ja siis, kui oleme selle kĂ€tte saanud. SĂ€ilitame asjakohased halduslikud, tehnilised ja fĂŒĂŒsilised turvameetmed, et kaitsta Isikuandmeid juhusliku vĂ”i ebaseadusliku hĂ€vimise, juhusliku kaotsimineku, loata muutmise, loata avaldamise vĂ”i juurdepÀÀsu, vÀÀrkasutamise ja mis tahes muul viisil meie valduses olevate Isikuandmete ebaseadusliku töötlemise eest. See sisaldab muu hulgas tulemĂŒĂŒre, salasĂ”nade kaitset ning muid juurdepÀÀsu ja autentimise kontrolle. Kasutame SSL tehnoloogiat andmete krĂŒpteerimiseks nende edastamisel avaliku interneti kaudu ning lisaks kohaldame rakenduse kihi turvalahendusi, et Isikuandmeid tĂ€iendavalt anonĂŒĂŒmseks muuta.

Ükski interneti kaudu edastamise meetod vĂ”i elektroonilise talletamise meetod ei ole aga 100% turvaline. Me ei saa tagada ega garanteerida informatsiooni turvalisust, mida meile edastate vĂ”i talletate Teenuses, ning teete seda omal riskil. Me ei saa ka tagada, et sellele informatsioonile ei saa juurdepÀÀsu, seda ei avaldata, muudeta ega hĂ€vitata meie fĂŒĂŒsiliste, tehniliste vĂ”i juhtimisalaste turvameetmete rikkumise kaudu. Kui arvate, et teie Isikuandmed on ohustatud, vĂ”tke meiega palun ĂŒhendust jaos „Kuidas meiega ĂŒhendust vĂ”tta” toodud viisil.

Kui saame teadlikuks turvasĂŒsteemide rikkumisest, teavitame rikkumise toimumisest teid ja ametiasutusi seaduses nĂ”utud viisil.

  1. Andmete sÀilitamine

SÀilitame Kasutajalt kogutud Isikuandmeid ainult seni, kuni vajame seda seoses eesmÀrgiga, milleks neid algselt kogusime, vÀlja arvatud juhul, kui seadusega on nÔutud teisiti. SÀilitame ja kasutame informatsiooni nii, nagu seda on vaja meie juriidiliste kohustuste tÀitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute tÀitmiseks jÀrgmiselt:

suletud kontode sisu kustutatakse 3 kuu jooksul alates sulgemise kuupÀevast;

varukoopaid hoitakse 3 kuud;

arvetega seotud informatsiooni hoitakse 7 aastat alates nende esitamisest GĂŒllĂŒzadem’ile kooskĂ”las Eesti raamatupidamise ja maksuseadustega;

Kliendi ja GĂŒllĂŒzadem’i vaheliste Ă”igustoimingute informatsiooni sĂ€ilitatakse 10 aastat alates selle esitamisest GĂŒllĂŒzadem’ile kooskĂ”las Eesti tsiviilseadustiku ĂŒldosas tsiviilnĂ”uetele kehtestatud ĂŒldiste aegumistĂ€htaegadega.

  1. SĂ€tted

Kuigi me vĂ”ime lubada teil muuta oma privaatsussĂ€tteid, et piirata juurdepÀÀsu teatud Isikuandmetele, vĂ”tke palun teatavaks, et ĂŒkski turvameede ei ole tĂ€iuslik vĂ”i lĂ€bitungimatu. Me ei vastuta mis tahes Teenuse privaatsussĂ€tetest vĂ”i turvameetmetest kĂ”rvalehoidumise eest. Lisaks, ka pĂ€rast seda, kui Teenuses postitatud informatsioon on eemaldatud, vĂ”ivad vahemĂ€lu ja arhiveerimise teenused olla selle informatsiooni salvestanud ja teised kasutajad vĂ”i kolmandad isikud vĂ”ivad olla teinud koopia vĂ”i talletanus Teenuses kĂ€ttesaadava informatsiooni. Me ei saa garanteerida ja ei garanteeri, et informatsiooni, mida postitate vĂ”i edastate Teenuses, ei vaata volitamata isikud.

  1. Andmete edastamine

VÔime edastada, töödelda ja talletada Isikuandmeid, mida kogume Teenuste kaudu kesksetes andmebaasides ning teenuseosutajatega, kes asuvad USAs. USAs ei pruugi kehtida sama andmekaitseraamistik nagu riigis, kus Teenuseid kasutate. Kui edastame Isikuandmeid USA-sse, kaitseme neid PrivaatsuspÔhimÔtetes kirjeldatud viisil.

Teenuse veebimajutus on Eestis vĂ”i USA-s. EL klientide andmebaasid asuvad Homepastries’i andmekeskuses Tallinnas, Eestis. SĂ”ltumata sellest, et andmebaas asub EL-is, kui otsustate kasutada Teenust Euroopa Liidus vĂ”i muudes maailma piirkondades, kus on andmete kogumist ja kasutamist reguleerivad seadused, mis vĂ”ivad erineda USA seadustest, vĂ”tke palun teatavaks, et te vĂ”ite edastada Kliendiandmeid ja Isikuandmeid vĂ€ljapoole neid piirkondi USA-sse talletamiseks ja töötlemiseks meie teenuseosutajate poolt, kes on loetletud Homepastries ’i Teenuse osutamise tingimustes. JĂ€rgime GDPR-i nĂ”udeid, pakkudes piisavat kaitset isikuandmete edastamisel Euroopast USA-sse. Lisaks vĂ”ime edastada teie andmeid USA-sse, EMP-sse, teistesse riikidesse vĂ”i piirkondadesse, mis Euroopa Komisjoni otsuse kohaselt tagavad piisava andmekaitse taseme seoses andmete talletamise ja töötlemisega, teie taotluste tĂ€itmise ja Teenuse haldamisega.

  1. Vastutav töötleja ja volitatud töötleja

GĂŒllĂŒzadem ei oma, kontrolli ega juhi Kliendiandmete kasutamist, mida Klient Teenuse vahendusel talletab vĂ”i töötleb. Ainult Kliendil on Ă”igus saada juurdepÀÀs nendele Kliendiandmetele, neid saada ja juhtida nende kasutamist. GĂŒllĂŒzadem ei ole enamasti teadlik, milliseid Kliendiandmeid Klient tegelikult talletab vĂ”i teeb kĂ€ttesaadavaks Teenuses ning tal ei ole otsest juurdepÀÀsu nendele Kliendiandmetele, vĂ€lja arvatud juhul, kui Klient on andnud selleks loa vĂ”i kui see on vajalik Teenuste osutamiseks Kliendile.

Kuna GĂŒllĂŒzadem ei kogu Kliendiandmetes sisalduvaid Isikuandmeid ega mÀÀra nende kasutamist ning kuna nad ei mÀÀra eesmĂ€rke, milleks neid Isikuandmeid kogutakse, nende Isikuandmete kogumise viise vĂ”i Isikuandmete kasutamist, ei tegutse GĂŒllĂŒzadem vastutava töötlejana Euroopa Liidu isikuandmete kaitse ĂŒldmÀÀruse tĂ€henduses (MÀÀrus (EL) 2016⁄679, edaspidi GDPR) ning tal ei ole sellega seonduvalt GDPR-ist tulenevaid kohustusi. GĂŒllĂŒzadem tuleks lugeda Isikuandmeid sisaldavate Kliendiandmete osas ainult Klientide nimel volitatud töötlejaks, kellele kohalduvad GDPR-i nĂ”uded. VĂ€lja arvatud juhul, kui PrivaatsuspĂ”himĂ”tetes on sĂ€testatud teisiti, ei lase GĂŒllĂŒzadem iseseisvalt edastada vĂ”i muul viisil kolmandatele isikutele kĂ€ttesaadavaks teha Isikuandmeid sisaldavaid Kliendiandmeid, mida seoses Teenustega talletatakse, vĂ€lja arvatud kolmandatest isikutest alltöövĂ”tjatele, kes vĂ”ivad neid andmeid töödelda GĂŒllĂŒzadem’i nimel seoses GĂŒllĂŒzadem’i teenuste osutamisega Klientidele. Neid tegevusi teeb vĂ”i nendeks annab loa ainult vastav Klient.

Klient on mÀÀruse kohaselt vastutav töötleja mis tahes Isikuandmeid sisaldavate Kliendiandmete osas, mis tÀhendab, et see pool kontrollib Isikuandmete kogumise ja kasutamise viisi ning nende Isikuandmete töötlemise eesmÀrkide ja viiside mÀÀramist.

GĂŒllĂŒzadem ei vastuta Kliendiandmetes sisalduvate Isikuandmete sisu ega muu informatsiooni eest, mis on talletatud tema serverites (vĂ”i alltöövĂ”tjate serverites) Kliendi Ă€ranĂ€gemisel ning GĂŒllĂŒzadem ei vastuta selle eest, mil viisil Klient seda informatsiooni kogub, tegeleb selle avaldamisega, levitab seda vĂ”i töötleb muul viisil.

Kui vajate lisaks Teenuse tingimustele ja PrivaatsuspĂ”himĂ”tetele allkirjastatud Andmetöötluslisa, vĂ”ite ĂŒhendust vĂ”tta meie andmekaitseametnikuga aadressil [email protected].

  1. PÔhimÔtete muutmine ja uuendamine

Palun kĂŒlastage seda lehekĂŒlge regulaarselt, et olla teadlik mis tahes muudatustest PĂ”himĂ”tetes, mida vĂ”ime aeg-ajalt uuendada. Kui muudame PĂ”himĂ”tteid, teeme need kĂ€ttesaadavaks Teenuse kaudu ning viitame viimase versiooni kuupĂ€evale ja jĂ€rgime kohalduvaid seaduseid. Teie jĂ€tkuv Teenuse kasutamine pĂ€rast muudetud PĂ”himĂ”tete jĂ”ustumist tĂ€hendab, et olete kehtivat PĂ”himĂ”tete versiooni lugenud, sellest aru saanud ja sellega nĂ”ustunud.

  1. Kuidas meiega ĂŒhendust vĂ”tta

Palun vĂ”tke meiega ĂŒhendust, kui teil on mis tahes kĂŒsimusi vĂ”i kommentaare PĂ”himĂ”tete, oma Isikuandmete, meie kasutusviisi ja avaldamistavade kohta vĂ”i teie nĂ”usolekuvalikute kohta, saates e-kirja aadressil [email protected]. Kui teil on muresid vĂ”i kaebusi seoses PĂ”himĂ”tete vĂ”i oma Isikuandmetega, vĂ”ite ĂŒhendust vĂ”tta GĂŒllĂŒzadem’i andmekaitseametnikuga samal e-posti aadressil [email protected].

Teie ettevÔte on isikuandmete vastutav töötleja, Teie ettevÔte edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja AS SEB Pank-le

100% Kvaliteetsed Tooted
Live Klienditugi
Tarne Samal Päeval
100% Turvaline Makseviis